Om oss

Elnett Øst AS ble etablert i 1998, og er en av de største privateide elektrogrupperingene på Østlandet. I dag består Elnett Øst av 18 selskaper som utfører elektriske installasjoner innen privat- og næringsmarkedet.

Elnett Øst har over 400 ansatte og en omsetning på ca 500 mill. kroner, og er en del av Elnett Gruppen AS, med over 2 850 ansatte og en omsetning på 3,7 mrd. kroner.

Kompetanse
I en tid hvor endringene skjer raskt, stilles det høye krav til faglig kompetanse. Elnett Øst kurser sine ansatte kontinuerlig for å sikre høy kvalitet i alle ledd. Hver enkelt bedrift besitter spisskompetanse som det i samarbeid dras nytte av i ulike prosjekter. 

Målsetting
Vår målsetting er å være en komplett leverandør overfor våre kunder. Dyktige fagfolk, kvalitetsprodukter, oppfølging og service sikrer at du som kunde har en komplett elektropartner. Ved å tilby alt fra servicetjenester til totalprosjekter, kan Elnett Øst sine bedrifter levere komplette løsninger for de fleste bygg og anlegg. Vi er derfor et naturlig valg for kunder med ulike behov innen industri, næringsliv, offentlig sektor og privatmarkedet.